Paradise Boeken

PARADISE moet het vaak opnemen in het kermis zalen cicuit met grotere bands
De kracht van PARADISE is daarom dat deze groep vaak vergeleken wordt met een 4 of 5 mans band/formatie getuige de inzet en de kracht van het repertoire maar daarin ook betaalbaar blijft.
Doordat drummer/zanger Ijsbrand een talent heeft om artiesten te imiteren is de band zeer veelzijdig te noemen en zijn ze graag gezien op kermissen maar ook op stijlvolle bedrijsfeesten en trouwerijen.

Door de jaren heen heeft Paradise een zeer groot repertoire opgebouwd met nummers uit de jaren '50, 60', 70', 80' en 90' t/m 2008.

Een mijlpaal was voor PARADISE het optreden in PARADISO met artiesten als: LOIS LANE, HARRY SLINGER, JAN ROT en de groep NORMAAL.


Bio printen

Repertoire bekijkenRepertoire verbergen

Even een greep;
O.a.Tina Turner, Gipsy kings, Rene Froger, Andre Hazes, Marco Borsato, Paul de leeuw, John Denver, Julio Iglesias(Enrique Iglesias), Billy Joel, Phill Collins, F.Bauer, Joe Cocker en zelfs Pavarotti en Alessandro Safina e.v.a.

Groepen zoals;
Ten Sharp, Doobiebrothers, Bon Jovi, U2, Golden Earring, Supertramp, Dire Straits, Fleetwood Mac, Drifters/Platters, Bluesbrothers soul set, Beatles , Stones, De QUEEN medley,
Top 40 en Top 100 ,Nederlands talig en nog veel, HEEL VEEL meer!

De Jaren '50, 60', 70', 80' en 90' t/m 2000 razen voorbij met een tempo waarin PARADISE ze allemaal laat herleven met hun bekende stemmenimmitaties.

 

Prijslijst

GagePrijsSpeeltijdGeluidPrijssoortStijlOpmerking
uitkoopOp aanvraag4x45 min.a-set 250 p.Algemeen
prive1.400,00#4x45 min.a-set 250 p.Bruiloft nh

 

De genoemde gages op deze website zijn enkel ter informatie, u kunt daar geen rechten aan ontleden dat geldt ook voor de speeltijden en informatie over licht en geluid. De gages zijn op uitkoopbasis inclusief de sociale lasten, premieheffingen etc. echter excl. 9% btw (indien artistieke prestatie anders 21% btw) en Buma rechten (voor zover van toepassing). Bij privefeesten (zoals o.a. bruiloften) is soms de btw niet van toepassing (de met # gemerkte prijzen).   

<< terug