Dj Jean Boeken

DJ JEAN, een naam die zijn onuitwisbare sporen nagelaten in de hedendaagse nationale en internationale club scene. Bekend om zijn draaitafel 'vaardigheden', zijn berucht opstandige losbandige levensstijl en vooral als een toegewijde DJ!
Hij was ook een van de eerste en zeer weinige DJ's die zijn welverdiende status van een echte Nederlandse celebrity! kreeg.

Jean is onderscheidend en is overladen met meerdere onderscheidingen, zoals de SENA Award, een award voor meest gedraaide DJ Club op de Nederlandse radio in de afgelopen tien jaar is hij meerdere keren uitgeroepen tot BESTE CLUB DJ!

Op de top van dat ontving hij eind 2009 de prestigieuze Slam FM ouvre Award! en tal van nominaties op grote Award shows zoals de TMF Awards en de Silver Star Dance in het Verenigd Koninkrijk.

Bio printen

 

Prijslijst

GagePrijsSpeeltijdGeluidPrijssoortStijlOpmerking
uitkoopOp aanvraag1X90 min.Excl. dj setalgemeenNinetiesgage is onder voorbehoud

 

De genoemde gages op deze website zijn enkel ter informatie, u kunt daar geen rechten aan ontleden dat geldt ook voor de speeltijden en informatie over licht en geluid. De gages zijn op uitkoopbasis inclusief de sociale lasten, premieheffingen etc. echter excl. 9% btw (indien artistieke prestatie anders 21% btw) en Buma rechten (voor zover van toepassing). Bij privefeesten (zoals o.a. bruiloften) is soms de btw niet van toepassing (de met # gemerkte prijzen).   

<< terug