Zware Jongens Boeken

De ZWARE JONGENS,
de enige act met 4 hits in de nieuwe eeuw !

Fokko Dam (bekend als bordjesdraaier van de Blauhúster Dakkapel en als grote man achter de schermen bij schaatser/zanger Erik Hulzebosch) en Arie Kuipers (o.a. bekend als componist van de schaatshit Bonkevaart en van het album Hartverwarrend van Han Peekel) kregen het idee om -gezien hun lichaamsgewicht- op te gaan treden als DE ZWARE JONGENS.


De eerste CD-single van het duo HET BEJAARDENLIED gaat over een oude oma die verliefd word op de jeugdige zanger Jantje S. afkomstig uit V.
De oma wil het zangertje zoenen maar Jantje kust geen bejaarden.
Door alle commotie krijgt de jeugdige zanger de baard in de keel.
Dit nummer -op de melodie van het bananenlied- bereikte in februari 2000 de 52e plaats in de mega top 100.


De tweede CD-single ANTON AUS TIROL is een vertaling van een hit afkomstig uit (uiteraard) Tirol en is een ode aan de razend populaire skileraar ANTON.
De CD-single stond zeer hoog in de Mega top 100 en was tijdens het carnaval 2000 hét absolute feestnummer.
Holland is de kampioen!
Kwam op 50 in de Mega Top 100!

Live-optredens van de Zware Jongens zijn altijd één groot oer-Hollands feest, compleet met polonaise en (on)gepaste kledij!!
De twee zwaarlijvige heren treden meestal op in boevenpakken en zetten het publiek letterlijk in beweging met een aantal doe-nummers.
Bio printen

 

Prijslijst

GagePrijsSpeeltijdGeluidPrijssoortStijlOpmerking
uitkoop1.995,00 1x30 min.B-set 800 p.AlgemeenFeestmuziek

 

De genoemde gages op deze website zijn enkel ter informatie, u kunt daar geen rechten aan ontleden dat geldt ook voor de speeltijden en informatie over licht en geluid. De gages zijn op uitkoopbasis inclusief de sociale lasten, premieheffingen etc. echter excl. 9% btw (indien artistieke prestatie anders 21% btw) en Buma rechten (voor zover van toepassing). Bij privefeesten (zoals o.a. bruiloften) is soms de btw niet van toepassing (de met # gemerkte prijzen).   

<< terug