Living On The Edge Boeken

Living On The Edge is een energieke top 40 / Mega top 50 (rock)coverband afkomstig uit de kop van Noord-Holland. Deze veelzijdige formatie met Zangeres en Zanger weet met veel toewijding en energie iedere keer weer een overtuigende show neer te zetten.
Living On The Edge brengt een up-to-date en recent verleden repertoire dat eenvoudig te beschrijven is. Maak een selectie van de beste rockbands uit de top 100 ter wereld - Snow Patrol, Guano Apes, Within Temptation, Kane, U2, Anouk, Kid Rock, Rage Against The Machine, maar ook Alpha Beat, Tina Turner, The Cult, The Police, Marco Borsato en Van Velzen etc. en je hebt Living On The Edge!

Begin 2008 is zanger (saxofonist) Peter de Vries aan de band toegevoegd. Hij vormt nu met zangeres Sonja Janssen een vocaal tandem dat samen met Theo Hollenberg op bas, Pieter Beemsterboer op drums en Peter Hollenberg op gitaar garant staan voor een afwisselend en fris repertoire. Living On The Edge valt zowel in een akoestisch als in een versterkte setting te bewonderen in cafés, tijdens evenementen, (alternatieve) bruiloften, personeelsfeesten of als supportact.

Bio printen

 

Prijslijst

GagePrijsSpeeltijdGeluidPrijssoortStijlOpmerking
uitkoopOp aanvraag3x45 min.a-set 300 p.AlgemeenTop100

 

De genoemde gages op deze website zijn enkel ter informatie, u kunt daar geen rechten aan ontleden dat geldt ook voor de speeltijden en informatie over licht en geluid. De gages zijn op uitkoopbasis inclusief de sociale lasten, premieheffingen etc. echter excl. 9% btw (indien artistieke prestatie anders 21% btw) en Buma rechten (voor zover van toepassing). Bij privefeesten (zoals o.a. bruiloften) is soms de btw niet van toepassing (de met # gemerkte prijzen).   

<< terug