Wipneus En Pim Boeken

Al meer dan tien jaar een begrip in de Nederlandse muziekwereld: dj’s Wipneus & Pim.
Met de ingrediënten muziek & publiek zorgen zij standaard voor uitzinnige poppodia, festivalvelden en theaterzalen. Van jong tot oud en alles wat daar tussenin zit, niemand is veilig voor de aanstekelijke shows van het leukste dj-duo van het land.

Wipneus & Pim zijn van vele markten thuis en weten voor iedere gelegenheid de juiste plaatjes op te leggen. En dat kan gaan van ouderwetse tv-tunes tot hedendaagse meezingers en van kinderliedjes tot rockklassiekers. Alles kan, zo lang het zorgt voor een meezingende, -springende en dansende menigte. De combinatie van dj en entertainer is het uitgangspunt van de feesten van dj’s Wipneus & Pim. Eerst was er de Discoshow, daarna een show voor het hele gezin: dj’s Wipneus en Pim Trakteren. En nu zijn ze terug met een nieuwe show: de We Love Classics Quiz.

De roots van Wipneus & Pim liggen in de Haagse poptempel Het Paard van Troje met een zogenaamde dj-battle.
De uitdaging was destijds: wie kan meest ‘foute’ platen op de draaitafel leggen.
Inmiddels mag bekend zijn aan wie zo’n battle wel besteed is en de rest is geschiedenis.
Voor ze het wisten stonden Wipneus & Pim op de podia van Pinkpop, Lowlands en Parkpop (voor meer dan 200.000 mensen!) en werd hun show een vaste waarde op de Nederlandse festivals en feesten.
Eind 2004 vierden ze hun 1000ste voorstelling met een revue in de Groenoordhal.

Wipneus & Pim hebben het drukker dan ooit. Zo presenteerden ze onlangs een gloednieuw concept: de We Love Classics Quiz.
De leukste popquiz van Nederland: plaatjes raden, meezingen en in polonaise de deur weer uit.
In mei komt de bijbehorende cd uit: de ‘Classic-hits’-cd, een dubbel-cd a la Wipneus & Pim.
De vorige verzamelaar, ‘Get Dancin’, werd 10 jaar geleden uitgebracht.
Hoogste tijd dus om de smeekbedes van de fans te verhoren voor de release van een nieuwe cd.

Met de ,,We Love Classics Quiz,, trekken Wipneus & Pim nu het land in, maar ook de andere shows zijn nog steeds te boeken en te bezoeken. Dus zoek ze op en feest mee met het leukste dj-duo van Nederland en omstreken!

Bio printen

 

Prijslijst

GagePrijsSpeeltijdGeluidPrijssoortStijlOpmerking
uitkoop2.450,00 1X30 min.exclusief geluid1x30 minutenDiscoDJ
uitkoop2.650,00 1 uurB- set 500 p.1x60 minutenDisco-Interactieve voorstelling voor de hele familie
uitkoop2.650,00 1X90 min.B- set 500 p.1x90 minutenDisco-Interactieve voorstelling voor de hele familie

 

De genoemde gages op deze website zijn enkel ter informatie, u kunt daar geen rechten aan ontleden dat geldt ook voor de speeltijden en informatie over licht en geluid. De gages zijn op uitkoopbasis inclusief de sociale lasten, premieheffingen etc. echter excl. 9% btw (indien artistieke prestatie anders 21% btw) en Buma rechten (voor zover van toepassing). Bij privefeesten (zoals o.a. bruiloften) is soms de btw niet van toepassing (de met # gemerkte prijzen).   

<< terug