Allxtra

AllXtra: dè totaalformule voor amusementsbranche
Waarom AllXtra zo uniek is? AllXtra is de optelsom van allerlei disciplines binnen de amusementsbranche en biedt daarnaast diverse extra's die pas mogelijk werden door een grootschalig samenwerkingsverband.


Ontwikkeling
Het idee AllXtra werd in 2003 geboren en groeide langzaam maar zeker naar zijn huidige vorm toe. In eerste instantie moesten de ideeën en concepten besproken worden met een groot aantal partijen. Daarna moest alles ingepast worden in de organisatie en tenslotte het geheel financieel en juridisch onderbouwd

Totaalformule
Het resultaat van dit alles is dat het unieke concept AllXtra veel omvattend en met name door het totaalpakket zeer vernieuwend is. We noemen bijvoorbeeld: een gezamelijke website www.allxtra.nl , weekenddienst namens een zeer groot aantal artiesten, orkesten of andere shows,Garantiefonds, totaal nieuwe One-Stop-Shopping formule, trouwe-relaties-voordelen, uniforme leveringsvoorwaarden, pensioen- en verzekeringsregelingen, Geschillencommissie en internationale samenwerking.

Springlevend
Dus is AllXtra nu klaar? Zeker niet. Voortdurend zal er gewerkt worden aan het gezamenlijke, exclusieve aanbod van artiesten, bands en shows, nieuw aangesloten buro's en aan te bieden diensten en producten. Het initiatief blijkt te werken als het welbekende sneeuwbaleffekt: steeds meer bedrijven en mensen willen er graag bij horen.
Door bij voortduring verbeteringen na te streven blijft AllXtra ook in de toekomst vernieuwend, alert en springlevend.