Gustaf & Otto Boeken

Gustaf & Otto

Feestzangers Gustaf & Otto staan garant voor een optreden van echte Hollandse gezelligheid. Wij proberen met onze feestelijke meezing act het echte Toppers gevoel te brengen. Want door de jarenlange ervaring met optredens op grote en ook kleine feesten, weten wij als geen ander hoe wij voor uw gasten een feestje moeten bouwen.
Feestzangers Gustaf & Otto maken ook graag gebruik van het aanwezige publiek, want door onze interactie mat de gasten, wordt ons optreden een grote en feestelijke happening, waar een polonaise niet zal ontbreken.

Muziek is een belangrijke factor om een feest of evenement te doen laten slagen. Indien u besluit om Feestzangers Gustaf & Otto uit te nodigen, dan kiest u voor de perfecte muzikale invulling en kwaliteit. Wij zingen dan ook vol enthousiasme en overgave alle grote en gezellige foute feesthits van alle grote feestartiesten van Nederlandse bodem, wat dacht u van Frans Bauer, Andre Hazes, Wolter Kroes, Dries Roelvink, John den Bever, Manke Nelis, De Toppers en nog veel en veel meer...

U kunt feestduo Gustaf & Otto boeken voor een optreden van 30 minuten, 60 minuten, 90 minuten, 120 minuten maar ook avondvullend, compleet met feest Dj, inclusief een professionele muziek en lichtshow.

Bio printen

 

Prijslijst

GagePrijsSpeeltijdGeluidPrijssoortStijlOpmerking
uitkoopOp aanvraag1X30 MINUTENalgemeen

 

De genoemde gages op deze website zijn enkel ter informatie, u kunt daar geen rechten aan ontleden dat geldt ook voor de speeltijden en informatie over licht en geluid. De gages zijn op uitkoopbasis inclusief de sociale lasten, premieheffingen etc. echter excl. 9% btw (indien artistieke prestatie anders 21% btw) en Buma rechten (voor zover van toepassing). Bij privefeesten (zoals o.a. bruiloften) is soms de btw niet van toepassing (de met # gemerkte prijzen).   

<< terug