Sex, Hammond & Rock ’n Roll Boeken

Sex, Hammond & Rock ’n Roll
A tribute to the Hammond

Deep Purple, Steppenwolf, Emmerson Lake & Palmer, Booker T. & the MG’s, Santana, Bob Marley, Steve Winwood, Uriah Heep, Procol Harum, Rod Stewart, The Rolling Stones, Tina Turner, Joe Cocker, The Zombies, Focus, Sly & The Family Stone ze hebben allemaal één ding gemeen.

In deze show een eerbetoon aan de Hammond! Het iconische instrument dat als een rode draad door de grootste hits uit de muziekgeschiedenis loopt. Dit kolos van een instrument met de typerende sound van de ronddraaiende Leslie-speaker werd beroemd in de jaren ’60 en ’70 en zette zowel letterlijk als figuurlijk de toon voor de Progressieve Rock.
Elk genre kent zijn Hammond

Vanuit elk genre besloot menig artiest na het horen van de Hammond deze aan het instrumentarium toe te voegen om een extra dimensie in hun muziek te creëren. Het instrument dat van warm en zwoel naar ondeugend en fel kan gaan, werd gezien als een extra aanvulling op de vocalen en gitaren. Alsof het zingt! De Hammond is simpelweg niet meer weg te denken uit de hedendaagse popmuziek. Wie een laag rokerige vintage rock aan zijn muziek wil toevoegen heeft een Hammond nodig.

Sex, Hammond & rock ’n roll – tour

In deze voorstelling neemt de Rob Mostert Hammond Group u mee terug in de tijd. Vele Classic Rock Hits zullen de revue passeren, met een aantal hedendaagse uitstapjes, en langzaam zal u gaan herkennen dat de Hammond een cruciale rol heeft gespeeld in uw oude platencollectie en die van uw ouders. Samen met de uiterst getalenteerde muzikanten binnen de band en het rauwe stemgeluid van zanger Chris Hordijk (The Voice) zullen zij het brede scala waarin de Hammond zijn stempel heeft gedrukt ten gehore brengen.

Maar wees vooral gewaarschuwd: na deze voorstelling/show verandert uw muziekbelevenis. U zult de Hammond namelijk altijd blijven horen en herkennen.

De Rob Mostert Hammond Group met:

Rob Mostert – Hammond B3 incl footbass
Chris Hordijk – Vocals
Chris Strik – Drums
Jurriaan Suring – Guitar
Wouter Schueler – Sax
Michael Simon – Trumpet
Frans Cornelissen – Trombone

Bio printen

Repertoire bekijkenRepertoire verbergen

o.a.
Deep Purple,
Steppenwolf,
Emmerson Lake & Palmer,
Booker T. & the MG’s,
Santana,
Bob Marley,
Steve Winwood,
Uriah Heep,
Procol Harum,
Rod Stewart,
U2
The Spencer Davis Group
The Rolling Stones,
Joe Cocker,
The Zombies,
Focus,
Lenny Kravitz
John Mayer

 

Prijslijst

GagePrijsSpeeltijdGeluidPrijssoortStijlOpmerking
uitkoopOp aanvraag2X45 min.Monitorset inprikken op aanwezig P/AalgemeenRock

 

De genoemde gages op deze website zijn enkel ter informatie, u kunt daar geen rechten aan ontleden dat geldt ook voor de speeltijden en informatie over licht en geluid. De gages zijn op uitkoopbasis inclusief de sociale lasten, premieheffingen etc. echter excl. 9% btw (indien artistieke prestatie anders 21% btw) en Buma rechten (voor zover van toepassing). Bij privefeesten (zoals o.a. bruiloften) is soms de btw niet van toepassing (de met # gemerkte prijzen).   

<< terug