Barry Van Vliet Boeken

Barry van Vliet werd geboren in Amsterdam en trad jarenlang op in het amusementshart van de hoofdstad op het Rembrandtplein. Zijn eerste bescheiden hitje was “Op mijn tenen zacht en stil”, met als gevolg dat er een aantal platenmaatschappijen in de rij stonden om hem in te lijven.

Een van zijn nummers, “Een bossie rooie rozen” werd een grote hit in de kroegen, skioorden en de Costa Brava.
Later scoorde Alex met hetzelfde nummer.

Na een rustperiode is Barry begonnen met het schrijven van nieuwe liedjes voor zichzelf en andere artiesten. Dit heeft geresulteerd in een schitterend en deels autobiografisch album onder de titel “Uit mijn hart gegrepen” dat in november 2010 uitkwam. Voorafgaand is de single “Oh Amsterdammer” op 20 oktober dat jaar uitgebracht.

Producer en arrangeur Bart van der Post, die mede aan de wieg stond van de successen van Gerard Joling en Koos Alberts, was verantwoordelijk voor dat uitstekende, sfeervolle album.
Wederom in 2018 heeft Bart een cd met Barry opgenomen met de titel Het Mooiste Moment.

De cd uitreiking die op 24 feb 2018 wordt gehouden was in 2 dagen uitverkocht.
Binnenkort zal Barry dus weer regelmatig optredens verzorgen, houdt zijn agenda dus in de gaten.

Barry’s repertoire bestaat uit Nederlandstalige liedjes van onder andere: Johnny Jordaan, Willy Alberti, Andre Hazes en bekende liedjes van hemzelf.

Binnenkort is Barry ook on tour met Cafe Nol in diverse Schouwburgen live met band, maar ook in Paradiso en Carre
NIEUWSTE CD “HET MOOISTE MOMENT”
TE BESTELLEN VIA STUDIOBASE stuur dan een aanvraag naar: info@studiobase.nl
(prijs 14,95 incl verzendkosten)

Bio printen

 

Prijslijst

GagePrijsSpeeltijdGeluidPrijssoortStijlOpmerking
uitkoopOp aanvraag1X40 MINUTENA- set 250 p.algemeenAmsterdams

 

De genoemde gages op deze website zijn enkel ter informatie, u kunt daar geen rechten aan ontleden dat geldt ook voor de speeltijden en informatie over licht en geluid. De gages zijn op uitkoopbasis inclusief de sociale lasten, premieheffingen etc. echter excl. 9% btw (indien artistieke prestatie anders 21% btw) en Buma rechten (voor zover van toepassing). Bij privefeesten (zoals o.a. bruiloften) is soms de btw niet van toepassing (de met # gemerkte prijzen).   

<< terug