Verlichte Disco Vloer Boeken

De SGM dansvloer bestaat uit verkleinde podiumdelen met daarin een profiel van 6 x 50 bij 50 cm. Een dansvloerdeel zelf is 1,5 mtr bij 1 mtr. In zo'n dansvloerdeel liggen 6 glasplaten met een printje. Onder elke glasplaat zitten 4 lampjes, allemaal in dezelfde volgorde, rood, geel, groen en blauw. Elk deel wordt aangestuurd met een bulginkabel die via een multiblok naar een switchpack lopen. De switchpacks worden weer aangestuurd door een showtec dj mingle. In deze dj mingle zitten verschillende programma's om de lampjes verschillende patronen te laten lopen. Om deze vloer te laten werken is er minstens 16A krachtstroom nodig. Dat is nodig voor een dansvloer 24 m2. De dansvloeren beginnen bij 3 m2 en gaan tot een grote van ongeveer 200 m2. Een dansvloer van 6 m2 werkt wel op het 230V net.

Dansvloer 24m2
Krachtstroomaansluiting min. 16A.

Dansvloer 36m2
Krachtstroomaansluiting min. 32A.

Dansvloer 48m2
Krachtstroomaansluiting min. 32A.

Voor grotere verlichte dansvloeren is ook een grotere of zijn meerdere krachtstroom aansluitingen nodig.

Prijzen zijn inclusief reiskosten, op en afbouw. Alle prijzen zijn exclusief BTW.
Als het een en ander niet gelijkvloers is of op een boot moet plaatsvinden, moet dit altijd worden doorgegeven aan Podium en Dancefloor.

Bio printen

 

Prijslijst

GagePrijsSpeeltijdGeluidPrijssoortStijlOpmerking
uitkoop1.125,00 5 uurDansvloer 24m2incl op en afbouw gage afhankelijk van het vloeroppervlak

 

De genoemde gages op deze website zijn enkel ter informatie, u kunt daar geen rechten aan ontleden dat geldt ook voor de speeltijden en informatie over licht en geluid. De gages zijn op uitkoopbasis inclusief de sociale lasten, premieheffingen etc. echter excl. 9% btw (indien artistieke prestatie anders 21% btw) en Buma rechten (voor zover van toepassing). Bij privefeesten (zoals o.a. bruiloften) is soms de btw niet van toepassing (de met # gemerkte prijzen).   

<< terug