Cooldown café Boeken

Het begon allemaal in november 2000. De eigenaar van de Cooldown cafés was een paar dagen in Duitsland , en hoorde daar het meezingen door alle Duitsers , met HEEEEY BABYYY, uh .ah.
Hij dacht, hè als de Duitsers zo uit hun dak gaan met deze plaat, gaan wij het in Nederland ook eens proberen.

Met veel optredens niet alleen in het binnen-maar ook buitenland, zijn zij niet meer weg te denken uit het feestcircuit. Na het vertrek van de leadzanger, werd na vele audities een nieuwe leadzanger aangetrokken, in de vorm van Chris. Chris schrijft zelf liedjes, en vindt het heerlijk om ook gitaar te spelen. Met Chris zijn er vele tours gemaakt in Australie, spaans costas en Curacao.
Zo werkt de Cooldown ook graag samen met andere artiesten.
Samen met Henny Huisman werd het de vrolijke plaat: Met zn allen. Met Gerard Joling, The lion sleeps tonight die een top-40 notering behaalde. Voor Zomerwerd Piet Paulisma ingeschakeld.

Helaas moest Chris de groep verlaten daar hij in de knoei kwam met zijn solo project. Blij zijn Masha, Frank en Angela als Jerry in 2008 de act komt versterken.
Jerry heeft zijn sporen ruimschoots verdiend in het zangcircuit en is een prima aanwinst voor de groep.
Zijn enthousiasme is aanstekelijk, een nieuwe single is in de maak en de show wordt aangepakt.
De meiden tegenwoordig ook wel bekend als de Coolgirlz (met hun hits Reggae Nights en Ela Ela) krijgen een groter aandeel wat de show zeer gevarieerd maakt.
Hou ze in de gaten de feestbeesten van Nederland. We love to PARTY!

Bio printen

 

Prijslijst

GagePrijsSpeeltijdGeluidPrijssoortStijlOpmerking
uitkoop1.850,00 1x30 min.B- set 800 p.Algemeen

 

De genoemde gages op deze website zijn enkel ter informatie, u kunt daar geen rechten aan ontleden dat geldt ook voor de speeltijden en informatie over licht en geluid. De gages zijn op uitkoopbasis inclusief de sociale lasten, premieheffingen etc. echter excl. 9% btw (indien artistieke prestatie anders 21% btw) en Buma rechten (voor zover van toepassing). Bij privefeesten (zoals o.a. bruiloften) is soms de btw niet van toepassing (de met # gemerkte prijzen).   

<< terug