Tilt Boeken

In 1980 werd de formatie "TILT" door vijf enthousiaste jongens opgericht die samen één grote hobby hadden: muziek maken!
Door de jaren heen en na wat wisselingen is "TILT" uitgegroeid tot een professionele allround band die op welke gelegenheid dan ook de zaal "plat" speelt.
Of het nu personeelsfeesten, bruiloften, artiestenbegeleidingen, feesttenten, discotheken of andere gelegenheden zijn, de "TILT"-formule werkt overal en altijd!!

Medeoprichter Frenk de Wert neemt de lead-zang en de waanzinnige presentatie op een zeer spontane wijze voor zijn rekening, waarmee hij keer op keer de zaal voor zich wint.
Toetsenist Hanz Beekman, ook een TILT-muzikant van het eerste uur, zorgt naast het bespelen van moderne apparatuur voor een heel belangrijk deel van de lead-zang.
Topgitarist Peter (Peer) Verhoeven weet met zijn jarenlange ervaring als geen ander het publiek op uitgekiende wijze te entertainen.
Naast zijn gitaren neemt hij bovendien de saxofoon graag ter hand.
Voor het betere baswerk moet je bij Peter Vennings zijn, die naast het bespelen van die basgitaar ook de trompet regelmatig aan zijn lippen zet.
Drummer Conny Bens voegt door zijn sublieme stijl aan elk nummer weer iets speciaals toe. Samen met de bassist zorgt hij voor de strakke basis van de band.

Naast alle drukke werkzaamheden van iedere muzikant in deze formatie, neemt iedereen een belangrijk deel van de (background-) vocalen voor zijn rekening, wat een fantastisch koorwerk oplevert.

Uiteraard wordt er bij optredens gebruik gemaakt van moderne geluids- en (computergestuurde) lichtapparatuur, wat vanuit de zaal bediend wordt door Carlo de Wert (geluid) en Kees Verhoeven (licht).
Dit zijn twee vakmensen van de bovenste plank die de perfectie van de muzikanten laten horen en in het licht zetten!

Kortom de jongens van "TILT" zorgen ervoor dat elke avond een succes zal zijn zodat u na afloop ook weer denkt:

TOT ZIENS, TOT TILT!!

Bio printen

 

Prijslijst

GagePrijsSpeeltijdGeluidPrijssoortStijlOpmerking
uitkoop2.995,00 Avondvullend Avondvullend Avondvullend Avondvullendb-set 800 p.AlgemeenAllroundBekende allround coverband, incl. zangeres Bedrijfsfeest Bedrijfsfeest met blazers Zaterdag/feestdag/feesttenten

 

De genoemde gages op deze website zijn enkel ter informatie, u kunt daar geen rechten aan ontleden dat geldt ook voor de speeltijden en informatie over licht en geluid. De gages zijn op uitkoopbasis inclusief de sociale lasten, premieheffingen etc. echter excl. 9% btw (indien artistieke prestatie anders 21% btw) en Buma rechten (voor zover van toepassing). Bij privefeesten (zoals o.a. bruiloften) is soms de btw niet van toepassing (de met # gemerkte prijzen).   

<< terug