Tilt BoekenTilt boeken is kwaliteitsmuziek en entertainment van de bovenste plank.

Eind jaren 70 is Tilt begonnen als een schoolbandje. Ondertussen bestaan ze al meer dan 30 jaar en zijn ze reeds de meest gevraagde band. Nog steeds wil de band elke dag progressie boeken en dat is niet voor iedereen weggelegd, maar voor Tilt zeker wel! Een jongensdroom die inmiddels al jaren aan de top meedraait en ze hebben hun naam gevestigd in de muziekwereld.

Tilt is het best te omschrijven als muzikaal, speels, vriendelijk en allround. Klik hier voor video’s van Tilt. De coverband is geschikt voor discotheken, bruiloften, feesttenten, bedrijfsfeesten of festival en zullen een gegarandeerd succes zijn. Met alleen muziek spelen kom je er niet, dat snapte oprichter en entertainer/zanger Frenk de Wert als geen ander. Tilt moest landelijk op de kaart worden gezet door een uitgekiende lichtshow, het allerbeste geluid, stijl en klasse. Het podium deelt Frenk sinds 2014 met zangeres Lotte Tissen, toetsenist Jorg Vrensen, bassist Peter Vennings, gitarist Michiel van den Boer en drummer Peter Verbunt. Tilt is ondanks alles altijd met twee benen op de grond gebleven en dat verklaart ook het grote succes van de band. Ze hebben bijna alle grote Nederlandse sterren begeleid. Van Lee Towers tot Marco Borsato en van Xander de Buisonjé tot Nick en Simon.

Tilt heeft een enorm repertoire en is daarom geschikt voor elke gelegenheid. Of het nu gaat om een chic bedrijfsfeest, een klein concert met George Baker of een groot feest met Nederlandse hits. Het is allemaal mogelijk! Wat begon als een schoolbandje is uitgegroeid tot een band die zelfs in Ahoy speelt en dat allemaal door één passie die ze allemaal delen, muziek! Tilt knalt van het begin tot het eind. Tilt is een begrip.

Tilt boeken – 9-Mans formatie
Door Tilt te boeken, krijg je een dynamische en moderne band. Tilt kan ook worden uitgebreid met een uitzonderlijk ervaren blazerssectie. Tilt verandert in een 9-mans formatie die voor een waanzinnige uitstraling en beleving zorgt!

Bio printen

 

Prijslijst

GagePrijsSpeeltijdGeluidPrijssoortStijlOpmerking
uitkoop2.995,00 Avondvullend Avondvullend Avondvullend Avondvullendb-set 800 p.AlgemeenAllroundBekende allround coverband, incl. zangeres Bedrijfsfeest Bedrijfsfeest met blazers Zaterdag/feestdag/feesttenten

 

De genoemde gages op deze website zijn enkel ter informatie, u kunt daar geen rechten aan ontleden dat geldt ook voor de speeltijden en informatie over licht en geluid. De gages zijn op uitkoopbasis inclusief de sociale lasten, premieheffingen etc. echter excl. 9% btw (indien artistieke prestatie anders 21% btw) en Buma rechten (voor zover van toepassing). Bij privefeesten (zoals o.a. bruiloften) is soms de btw niet van toepassing (de met # gemerkte prijzen).   

<< terug