Ernst En Bobby Boeken

Ernst, Bobbie en de rest (De kinderhit!).

Spannende avonturen, twee vrolijke helden, swingende muziek, een flinke portie lachen, een snufje educatie en een dubbele eetlepel kattenkwaad. Dat zijn de ingrediënten van 'Ernst Bobbie en de rest'.

In 2002 wonnen Ernst en Bobbie de publieksprijs voor het beste kinderprogramma: de Gouden Stuiver en in 2007 was hun film ‘Ernst, Bobbie en de geslepen Onix' een van de beste bezochte kinderfilms.

Ernst en Bobbie zijn inzetbaar in hun anderhalf uur durende theatershow of hun 30 minuten durende leukste-liedjes-programma. Maar denk ook eens aan de presentatie van uw evenement door de twee bekendste kinderhelden.

Je kunt alle kanten op met Ernst en Bobbie!

Al sinds 1998 zijn de jeugdhelden te zien op de Nederlandse televisie. Spannende avonturen, twee vrolijke helden, swingende muziek, veel lachen, een beetje educatie, veel kattenkwaad en zeker géén geweld, zijn de voornaamste ingrediënten van het programma.

Soepkippenshow (ongeplukt)
De Soepkippenshow van Ernst en Bobbie past werkelijk overal: bedrijfsfeesten, festivals, kindermiddagen etc. Overal waar de twee het podium bestormen is het één groot feest! Tijdens de show zingen Ernst en Bobbie al hun bekende hits van tv: 'Je Bent Een Soepkip', 'Wie Zijn Hier De Baas', 'Red Het Bos En De Dieren' en vele anderen.

Naast de Soepkippenshow zijn Ernst en Bobbie ook te boeken met hun Paniek Op Het Politiebureau theatershow. Deze volledige show duurt ruim 100 minuten en is te boeken vanaf € 9.950,-.

Bio printen

 

Prijslijst

GagePrijsSpeeltijdGeluidPrijssoortStijlOpmerking
uitkoop3.475,00 1X30 min.Excl. geluidSoepkippenshow

 

De genoemde gages op deze website zijn enkel ter informatie, u kunt daar geen rechten aan ontleden dat geldt ook voor de speeltijden en informatie over licht en geluid. De gages zijn op uitkoopbasis inclusief de sociale lasten, premieheffingen etc. echter excl. 9% btw (indien artistieke prestatie anders 21% btw) en Buma rechten (voor zover van toepassing). Bij privefeesten (zoals o.a. bruiloften) is soms de btw niet van toepassing (de met # gemerkte prijzen).   

<< terug