Peter Douglas Boeken

Met zijn perfecte personificatie van Frank Sinatra, kroonde hij zich bijna 30 jaar geleden tot de onbetwiste winnaar van de Soundmixshow. Bijna 8 miljoen kijkers waren getuige van een unieke performance, die hij vanaf dat moment nog ontelbare keren zou opvoeren. Peter Douglas was geboren ! De ongekende vocale gelijkenis tussen Douglas en Sinatra werd het gesprek van de dag en spreekt, anno vandaag, nog steeds tot de verbeelding.

Zijn wereldhit Stars On Frankie , bracht hem van New York tot Tokio en alle windstreken daartussen. Zo raakten ook Belgie en Duitsland in de ban van de New Blue Eyes. Het Knokke Star Festival roemde hem om zijn vocale kwaliteiten en stijlvolle presentatie en onze oosterburen zaten aan de buis gekluisterd bij zijn gastoptredens in de televisieshows van Rudy Carell, Harald Junke en Carl Dahl. De onbekende JeanPierre van der Sluis uit Amsterdam, bereikte als Peter Douglas in een klap de sterrenstatus.

Bio printen

 

Prijslijst

GagePrijsSpeeltijdGeluidPrijssoortStijlOpmerking
uitkoop2.195,00 1X45 min.a-set 250 p.AlgemeenThe Sound of Sinatra

 

De genoemde gages op deze website zijn enkel ter informatie, u kunt daar geen rechten aan ontleden dat geldt ook voor de speeltijden en informatie over licht en geluid. De gages zijn op uitkoopbasis inclusief de sociale lasten, premieheffingen etc. echter excl. 9% btw (indien artistieke prestatie anders 21% btw) en Buma rechten (voor zover van toepassing). Bij privefeesten (zoals o.a. bruiloften) is soms de btw niet van toepassing (de met # gemerkte prijzen).   

<< terug