Mooi Wark Boeken

Mooi Wark, de in 1992 opgerichte Drentse rock & roll band, heeft een groot deel van Nedeland veroverd en landelijke bekendheid verworven met de nummers: Idioot, Bokkie Of Een Geittie, Achter De Tent en natuurlijk In De Blote Kont.

Vele zalen en feesttenten zijn in de afgelopen jaren plat gespeeld door Mooi Wark.
Van de albums "Gewoon Idioot", "Bok 'm d'r op" en "Rock & Rodzooi", allen geproduceerd door Dick Kemper, zijn inmiddels al ruim 30.000 stuks over de toonbank gegaan.
De albums "Bok 'm d'r op" en "Rock & Rodzooi" kwamen op respectievelijk nummer 9 en 7 binnen in de Nederlandse Album Top 100.

Met het nummer "In de blote kont" van heeft Mooi Wark een echte hit te pakken.
Iedereen zingt, schreeuwt en danst mee op het nummer.

De optredens van Mooi Wark, waarbij de lol en grappenmakerij van het podium spetteren, staan als een huis en klinken als een klok!
De aanstekelijke eigen nummers, die variëren van lekkere rock 'n roll tot dampende feestnummers, zorgen voor een vrolijke mix van herkenning waarbij ook een goede ballade niet wordt geschuwd.
Vele hits passeren de revue en met een ijzersterke podiumpresentatie, een flitsend decor en een spectaculaire show wordt menig bezoeker vermaakt.


Mooi Wark is:
Bert Koops: Leadzang, gitaar.
William Bossong: Basgitaar.
Arnold Kuik: Gitaar.
John Roffel: Drums

Bio printen

 

Prijslijst

GagePrijsSpeeltijdGeluidPrijssoortStijlOpmerking
uitkoop7.995,00 2x45 min.b-set 1000 p.Feesttenten en hallenRockFeesttent tot 1000 personen
uitkoop3.995,00 2x45 min.A- set 350 p.Cafe TourRockDeze tour is tijdelijk in het najaar. Max 350 bezoekers.
uitkoop6.995,00 2x45 min.b-set 1000 p.backline - festivalgageRockFeesttent tot 1000 personen

 

De genoemde gages op deze website zijn enkel ter informatie, u kunt daar geen rechten aan ontleden dat geldt ook voor de speeltijden en informatie over licht en geluid. De gages zijn op uitkoopbasis inclusief de sociale lasten, premieheffingen etc. echter excl. 6% btw (indien artistieke prestatie anders 21% btw) en Buma rechten (voor zover van toepassing). Bij privefeesten (zoals o.a. bruiloften) is soms de btw niet van toepassing (de met # gemerkte prijzen).   

<< terug