Klubbheads Vs. Dj Boozywoozy Boeken

De act maakt eind jaren ’90 en begin jaren ’00 furore met meer dan een dozijn internationale top 10 hits, waaronder hun eigen ‘Hiphopping’, ‘Party Affair’, ‘Here We Go’, ‘One More Try’, ‘Turn Up The Bass’ en ‘Jumping Around’.

De clips waren niet weg te denken van de populaire muziek channels TMF en The Box.
Daarnaast stonden ze destijds op grote festivals als 538 Koninginnedag op het Museumplein, Trance Energy en Mega Music Dance Experience.

Naast eigen hits waren Klubbheads en DJ Boozywoozy als producers en remixers in de 90’s/00’s mede verantwoordelijk voor een groot aantal hits van o.a. DJ Paul Elstak, Nance, DJ Jean, Elize, 2 Unlimited, 2 Brothers On The 4th Floor, Vengaboys, Drunkenmunky en Hi_Tack.

Als DJ’s hebben ze de halve wereld vanachter de draaitafels op stelten gezet. Van Miami tot Ibiza, van Moskou tot Las Vegas en van Oslo tot Berlijn.
Er is bijna geen plek te bedenken waar de heren niet geweest zijn!
Klubbheads vs. DJ Boozywoozy leveren een dynamische show af met DJ en MC waarin alle bekende hits en dansvloerbommen uit die tijd de revue passeren.

Bio printen

 

Prijslijst

GagePrijsSpeeltijdGeluidPrijssoortStijlOpmerking
uitkoop1.675,00 1X90 min.exclusief geluidAlgemeenNinetiesgage is onder voorbehoud

 

De genoemde gages op deze website zijn enkel ter informatie, u kunt daar geen rechten aan ontleden dat geldt ook voor de speeltijden en informatie over licht en geluid. De gages zijn op uitkoopbasis inclusief de sociale lasten, premieheffingen etc. echter excl. 9% btw (indien artistieke prestatie anders 21% btw) en Buma rechten (voor zover van toepassing). Bij privefeesten (zoals o.a. bruiloften) is soms de btw niet van toepassing (de met # gemerkte prijzen).   

<< terug