Winnie Boeken

Biografie
Winnie heet voluit, Winston Ferdinand Adriaansz , en is geboren op 18 april 1978 in Utrecht. Hij groeide op in het Utrechtse Sterrenwijk bij zijn pleegmoeder. Zijn biologische ouders zijn Nederlands en Surinaams.

Na zijn werk in buurtcentra en speeltuinen kwam winnie in aanraking met het "stut theater" in Utrecht, en deed mee aan een auditie voor het toneel stuk "hellend vlak."
Winnie kreeg de rol en na een jaar repeteren stond hij dan met dit gezelschap een kleine 30 keer op de planken door het hele land, het stuk Hellend vlak kreeg veel positieve reacties , en vooral op de gezongen teksten kwamen veel positieve reacties.
Hij besloot meer met zijn zangtalent te gaan doen en belande in circuit van bruiloften en partijen.

De singles, "M'n Allesie" en "Leven met jou" deden het goed in het land en bij de regionale radio zenders.
Inmiddels ligt de volgende single al weer klaar op de planken om uitgebracht te gaan worden.

Winnie realiseert zich terdege, dat de media aandacht vooral uitgaat naar de bijzondere combinatie van de donker getinte zanger met nederlandstalige levensliederen.
De smartlap en het levenslied is zijn liefde en dat komt volgens winnie doordat hij opgroeide in een volkswijk waar het levenslied eigenlijk alleen maar gedraaid wordt.
Winnie houd er dan ook van om eerlijke teksten te zingen die gaan over het echte leven.
Winnie treed daarom ook het graag op in kleine lokaties waar je het echte leven tegen komt zoals de kroeg.

Als men Winnie ziet en hoort.... is het feest en gezelligheid

Bio printen

 

Prijslijst

GagePrijsSpeeltijdGeluidPrijssoortStijlOpmerking
uitkoop760,00 1x30 min.B- set 800 p.Algemeen

 

De genoemde gages op deze website zijn enkel ter informatie, u kunt daar geen rechten aan ontleden dat geldt ook voor de speeltijden en informatie over licht en geluid. De gages zijn op uitkoopbasis inclusief de sociale lasten, premieheffingen etc. echter excl. 6% btw (indien artistieke prestatie anders 21% btw) en Buma rechten (voor zover van toepassing). Bij privefeesten (zoals o.a. bruiloften) is soms de btw niet van toepassing (de met # gemerkte prijzen).   

<< terug