Alex Boeken

Zijn single "Een bossie rooie rozen" , zonder meer een knaller van een kroeghit, behaalde een nr. 1 notering in de Mega top 30 hitlijsten. Gedurende carnaval 2000 was "een bossie rooie rozen" de meest gedraaide plaat in café's en zalen. De single stond wekenlang genoteerd in de Vaderlandse hitlijsten, behield 3 weken lang de eerste positie en kwam vervolgens hoog binnen in de Mega Top 100. Een uniek feit is, dat de single feitelijk al in november 1999 werd gereleased en het pas veel later bracht tot maar liefst de achtste positie in de Mega Top 100.

Diverse optredens van Alex in succes volle programma’s als “ De Bus", “Big Brother” inclusief een live-optreden in de zeer goed bekeken finale-uitzending, zorgden voor een forse impuls in zowel de verkoopcijfers, als de naamsbekendheid van deze sympathieke zanger. . De bewoners gingen volledig uit hun bol. “Big Brother Kelly” deed de bewogen uitspraak “ Alex is een toppertje “ en eerlijk is eerlijk; dat is ie ook.

Bij de vele Feesten en Evenementen in Nederland en Belgie is Alex een graag geziene gast.Met krakers als “een bossie rooie rozen” en gemoderniseerde versies van “de Clown” , “Ik voel me zo verdomd alleen”, “Kee Sera Sera” en natuurlijke zijn nieuwe singel “Zing maar met me mee” gaat het dak er gegarandeerd af ! Bij ieder optreden geeft hij datgene waar het publiek recht op heeft. Een grandioze sfeer, humor en spetterende nummers, gebracht op een zodanig enthousiaste manier, dat de vonken er vanaf vliegen.

Begin 2002 komt de langverwachte opvolger, “ Que Sera Sera” . De combinatie van inhaken en springen bleek een gouden formule en maakten van deze evergreen binnen korte tijd een enorme hit in het land. Ook onder de jeugd word dit nummer gewaardeerd en meegezongen. “ Zing maar met me mee” werd de Party hit van 2002 en behaalde een Top 30 notering in de Mega Top 100. Zijn nieuwst cd “After Sun Fiësta” word volgens insiders nu al betiteld als de zomer hit van 2003. Geen zonnebrandfactor is bestand tegen deze enorme hoeveelheid ritme en feest en maken van Alex dan ook de absolute feesttopper van de Lage Landen.

Een optreden van deze sympathieke zal de echte Feestbeesten nog lang blijven heugen…

Bio printen

 

Prijslijst

GagePrijsSpeeltijdGeluidPrijssoortStijlOpmerking
uitkoop1.695,00 1x30 min.A-set 250 p.AlgemeenNederlandstalig

 

De genoemde gages op deze website zijn enkel ter informatie, u kunt daar geen rechten aan ontleden dat geldt ook voor de speeltijden en informatie over licht en geluid. De gages zijn op uitkoopbasis inclusief de sociale lasten, premieheffingen etc. echter excl. 6% btw (indien artistieke prestatie anders 21% btw) en Buma rechten (voor zover van toepassing). Bij privefeesten (zoals o.a. bruiloften) is soms de btw niet van toepassing (de met # gemerkte prijzen).   

<< terug