Arie Ribbens Boeken

Al 25 jaar de Koning van het Feest.
Arie Ribbens zingt in ruim veertig minuten de grootste feestnummers afgewisseld met Engelse ballads en speelt constant in op het publiek.

'Arie Ribbens…Godfather of the Polonaise'.Overal waar Arie verschijnt krijgt feestend Nederland waar voor zijn geld!!

Het eerste product de single 'Maar Vanavond Gaan We Stappen' werd een enorm succes. De 'Polonaise'/ 'Liefde is leven'/ 'Bij Rio links af' ( de lambada). 'Ik ben verliefd op Hanja May Weggen'/ 'A la li la'/ 'Don't worry baby'/ 'Ja, ik heb een neus voor feesten'/ 'Drie dolle dagen', scoorden ook uitstekend.
Met singles als 'Reggae te gek he'/ 'Akketdoe'/ 'Cerveza Holanda' scoorde Arie in de zomermaanden. Hiermee bracht hij continuiteit aan in zijn prima gevulde agenda. Arie had zijn plaats in de top voorgoed veroverd.


Na enkele jaren van stilte als het gaat om nieuwe cd’s heeft Arie Ribbens weer een fantastische cd uitgebracht getiteld “Op m’n doedelzak”. Geheel gekleed in doedelzakkenkledij geeft Arie een extra dimensie aan zijn nog altijd spetterende optreden. Daarna is er nog in 2006 het album "Ritsen Ritsen" verschenen. Kortom…. de Koning van het feest heet nog steeds … Arie Ribbens.

Bio printen

 

Prijslijst

GagePrijsSpeeltijdGeluidPrijssoortStijlOpmerking
uitkoop1.875,00 1x30 min.a-set 250 p.AlgemeenNederlandstaliggage carnaval € 1705

 

De genoemde gages op deze website zijn enkel ter informatie, u kunt daar geen rechten aan ontleden dat geldt ook voor de speeltijden en informatie over licht en geluid. De gages zijn op uitkoopbasis inclusief de sociale lasten, premieheffingen etc. echter excl. 6% btw (indien artistieke prestatie anders 21% btw) en Buma rechten (voor zover van toepassing). Bij privefeesten (zoals o.a. bruiloften) is soms de btw niet van toepassing (de met # gemerkte prijzen).   

<< terug