Van Dik Hout Boeken

Van Dik Hout maakt een nieuwe start met LEEF!, hun zevende studio-album.
“Dit voelt bijna als een tweede debuutplaat”, zegt de band zelf.
En dat na zeventien jaar optredens, gouden en platina albums, talloze hits en succesvolle samenwerkingen.

De band behoeft natuurlijk allang geen introductie meer; die stond al vanaf de eerste single Stil In Mij uit 1994 stevig op de muzikale kaart.
Het nummer werd drie keer verkozen tot Beste Nederlandstalige Nummer en zelfs uitgeroepen tot Nederlandstalige Single van de Eeuw.
De zes studio-albums die tot nu toe verschenen, werden beloond met goud of zelfs platina.
De band speelde twee keer op Pinkpop, deed Lowlands aan en verkocht maar liefst vijftien jaar op rij hun inmiddels traditionele eindejaarsconcerten in Paradiso uit.
Een eigen hoogtepunt was het optreden in de ArenA bij het verlovingsfeest van Willem-Alexander en Máxima, wat al bijna een miljoen keer werd bekeken op YouTube.
Daarnaast was er de samenwerking met Acda & De Munnik in de Poema’s, met grote hits als Zij Maakt Het Verschil en Mijn Houten Hart en vier uitverkochte concerten in de Heineken Music Hall.
Eerder al nam de band de single Nu Doet Het Pijn op met Herman Brood. In 2009 scoorde Van Dik Hout nog met hun vertaalde Bob Dylan-cover Tot Jij Mijn Liefde Voelt.

Met LEEF! zet Van Dik Hout de rijke geschiedenis voort. Want opnieuw een debuutplaat maken kan uiteraard niet. Wel is dit album het begin van een verse start. Een frisse blik, een nieuwe reis. Met in de koffer een extra album om trots op te zijn.

Bio printen

 

Prijslijst

GagePrijsSpeeltijdGeluidPrijssoortStijlOpmerking
uitkoopOp aanvraag1x60 min.Excl. geluidAlgemeenNederpopLet op rider en recettedeling van toepassing

 

De genoemde gages op deze website zijn enkel ter informatie, u kunt daar geen rechten aan ontleden dat geldt ook voor de speeltijden en informatie over licht en geluid. De gages zijn op uitkoopbasis inclusief de sociale lasten, premieheffingen etc. echter excl. 9% btw (indien artistieke prestatie anders 21% btw) en Buma rechten (voor zover van toepassing). Bij privefeesten (zoals o.a. bruiloften) is soms de btw niet van toepassing (de met # gemerkte prijzen).   

<< terug